Missionshuset - Dronningensgade 26 - 9800 Hjørring

 

Kære IM-venner i Hjørring

 

I disse Covid-19 tider savner vi fællesskab med hinanden. Både at dele liv men ikke mindst at dele tro med hinanden og kunne bede sammen.

Derfor er vi fire voksne piger, som har snakket sammen og gerne vil invitere jer til et samvær – gåtur – dele Guds ord – bøn – måske en enkelt sang – medbragt kaffe i Christiansgave, Hjørring.

 

Dagen er:                                 Tirsdag d.12.maj kl.19.00

                      (vores normale mødeaften, torsdag mødes vi jo online med resten af IM)

 

Vi vil begynde aftenen med egen medbragt kaffe, kage, kop m.m. – derefter evt. synge en sang  akkompagneret af en harmonik (dette kun hvis det er muligt at holde afstand imellem os)

 

Derefter vil der blive udleveret en bibeltekst + lidt kommentarer og så er tanken at i kan gå i grupper af 2 eller 3 og dele denne tekst med hinanden. På grund af den afstand vi må holde til hinanden, skønner vi ikke at det vil være hensigtsmæssigt at gå flere sammen, da det så kan være svært at føre en samtale.

I bestemmer selv hvor længe i vil gå og dele tekst og tanker med hinanden og slutter selv af og drager hjemover, når i er klar til det. Vi vil gerne opfordre jer til bøn med hinanden, for hinanden, vores by, land m.m. – evt. Fadervor inden i skilles.

Det vil sige, der bliver ikke en samlet afslutning.

I bestemmer også hvor langt i vil gå, hvilket tempo i vil gå i – det vigtigste synes vi er, at vi får delt Guds ord, livet lige nu og bedt med hinanden.

Da vi pt. ikke må samles mere end 10, vil vi bede jer tilmelde til Alis (enten via mobil: 41 55 40 35  eller mail: alislarsen@privat.dk) senest mandag d.11.maj, så vil vi fordele grupper på højest 10 og finde passende stier, så vi ikke forsamles for mange.

 

Vi vil gerne opfordre jer til at komme med ideer, tanke til hvordan vi kan gøre næste gang – hvis der skal være en næste gang. Måske det vil være noget vi kan gøre nogle gange hen over sommeren.

Vil nogle gerne på en ”stroptur”, cykeltur, pilgrimsvandring eller …. er i velkommen til enten selv at arrangere en sådan eller foreslå det til Gunhild (mobil 98928410 eller kristensengunhild@gmail.com), så vil hun samle ideerne og der vil blive arbejdet videre med det.

 

Guds fred til jer alle.

Kærlig hilsen

Alis, Lisbeth, Gunhild og Ruth T.

 

Ps: Husk at dele denne invitation med de, som evt. ikke har en mail.