Missionshuset - Dronningensgade 26 - 9800 Hjørring

Kære IM venner i Hjørring

 

I får lige en lille hilsen her i denne tid, hvor vi desværre ikke har mulighed for at mødes, men hvor vi har stor brug for, at vi står sammen.

Håber alt er vel hos jer, og at I får hverdagen til at fungere med de udfordringer det giver i tiden. En underlig tid, hvor vi oplever, at vi hver især sidder på vores lille ø adskilt fra hinanden. En tid hvor vi er afskåret fra at kunne samles i missionshus og kirke, samtidig med at det er det vi oplever har allermest brug for lige nu.

Jeg tror det er vigtigt for os at minde os selv og hinanden om, at Guds kirke ikke er kirken som institution, men i stedet er den kirke der er bygget af levende stene. Og som Guds kirke er vi ikke overladt til os selv.

Og selv om det er svære tider vi lige nu oplever, så må vi minde os selv og hinanden om netop dette.

Jeg vil gerne gøre det med ordene fra salme 117.

 

Halleluja.

Lovpris Herren, alle folkeslag!

lovsyng ham, alle folk!

For hans godhed mod os er stor,

Herrens troskab varer til evig tid.

 

Det er gode ord til os, som har sin gyldighed også i denne tid vi oplever lige nu. 

Ordene er blevet stadfæstet ved at Jesus åbnede graven, ikke alene for selv at kunne gå ud, men også for at vi skal få lov til at leve med det helt fantastiske håb, at der er et evigt liv i vente for os.

Vi skal nu lige om lidt fejre påsken. Og selv om det bliver en noget anderledes påskefejring, hvor vi ikke kan samles til påskegudstjeneste, så lad os ikke glemme påskefejringen. Lad glæden over påskens budskab få lov til at fylde os, og lad lovsangen fylde i vore hjem.

Husk også, at selv om vi ikke kan samles til møde i vores missionshus, så har vi alligevel mulighed for i hjemme at samles til et stort fælles møde.

Igen i aften vil det være muligt at deltage i et online møde sendt fra Indre Mission.

Gå ind på Indre Missions hjemmeside, så er der et link til mødet som bliver sendt live i aften kl. 19.30.

 

Og så lige en lille opdatering omkring vores situation herhjemme. Vi har det godt, og er ved godt mod. Tingene går dog lige lidt hurtigt her for tiden.

Vi har solgt huset her på Åkandevej til overtagelse 15. maj, samtidig har vi købt hus i Kibæk som vi overtager samme dag. Dog sådan at vi har råderet over huset allerede fra 15. april.

Det betyder, at vi lige nu er ved at forberede flytning. Og vi sidder med en underlig fornemmelse i kroppen. Det føles næsten som om, at vi er ved at liste lige så stille afsted ud af bagdøren, uden at få sagt ordentlig farvel. Det er bestemt ikke meningen, og det er på ingen måde det vi ønsker.

Så når der igen kommer lidt mere normale tilstande i vort land, skal vi nok dukke op for at få sagt ordentlig farvel til jer. 

Lige nu skal I vide, at I alle er med i vores forbøn og ønske om, at Gud vil bevare jeg gennem tiden vi er i lige nu.

 

Må Guds fred være med jer.

Anna Margrethe og Bent Kjær